Van een idee naar een Foodtruck.


Leuk die ideeën maar waar beginnen we.

Er zijn aardig wat aanhangers, caravans en modellen de revue gepasseerd.

Daarnaast zijn we best handig maar om nu alles zelf te doen is toch ook wel een groot risico.

De wagen moet een verkoop luik krijgen, deze moet waterdicht zijn, moet stevig open kunnen staan en daarnaast ook nog hermetisch afsluitbaar zijn. De binnenkant moet vakkundig leeg gemaakt worden.

Er moet een volledige nieuwe inrichting worden gemaakt die aan alle wetten en regels voldoen waar alle horeca aan moet voldoen.

HACCP regels, brandveiligheid, ergonomische werkhouding en ga zo nog maar even door.

 

Na weken zoeken zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij een erkende vakman.

Hij is de man die ons gaat helpen bij het verwezenlijken van onze droom.

 


Update september 2016

Afgelopen weekend zijn wij naar het noorden gereden om kennis te maken met ons karretje. Ooow ooow wat ziet ons karretje er uit. Versleten en uitgeleefd, de tand des tijds heeft zijn tol geëist! Alles kraakt en piept en moeder natuur heeft haar een grauwe kleur gegeven. 

Op het moment dat we naar binnen stappen word door één blik die we uitwisselen duidelijk dat dit de feel is die we zoeken. Wat een gave rondingen en leuke details heeft deze oldtimer. Kijkende naar de reeds voltooide projecten zijn wij vol overtuiging dat zij weer hersteld wordt in al haar pracht en praal. 

 

 

 

 

Na ons bezoek zijn we aan het tekenen geslagen. Wat is de meest logische indeling? Wat werkt het meest praktisch? Is het ergonomisch?

De oldtimer feel waar we voor zijn gevallen moet in tact blijven, uiteindelijk is dit de basis voor onze nieuwe uitdaging!

Oktober en November

In de afgelopen weken is er veel gebeurd. De bodem van onze oldtimer is vervangen en we hebben een mooi pvc vloertje gekregen.

Het luik van 180 cm breed is uitgezaagd.

Daarnaast is ons 6 pits gasfornuis nagekeken door een gasboer en inmiddels geplaatst. Zodra er meer foto's beschikbaar zijn worden deze natuurlijk gedeeld op deze pagina.


December

Deze maand staat in het teken van TLC (Tender Loving Care). Dus dat betekend schuren en plamuren, dichten en uitdeuken.

Waarna onze wagen een eerste laklaag krijgt.


Januari 2017

D-day: Jaja, het is zover....... Hier de eerste sneak peek.

We zijn enorm trots op het resultaat, het inrichten kan gaan beginnen. Ook het bestickeren gaat de komende week plaats vinden. 

Lets hit the road......2017 here we come!


Met dank aan: